Main Content

STICKY WICKET'S amstaffit

Asumme Porissa, Länsi-Suomessa. Myymme pennut tarkoin valikoituihin koteihin.

Kiia & Antero "Unski" Terho, email: kiia.terho (at) gmail.com

Puh. 044-5757970.

"Olen ollut koirien ja kaikkien maatilan eläinten kanssa tekemisissä koko ikäni, kiitos sukulaisteni. Ensimmäinen oma koirani oli shetlanninlammaskoira Puksin Fredi (synt. 1983).

Maalausta lukuunottamatta kaikki harrastukseni liittyvät koiriin; olen treenannut niiden kanssa lähes lajia kuin lajia ja 12 vuotta (2008-2020) olen toiminut Suomen Amerikanstaffordshirenterrieriyhdistys ry:n hallituksessa, josta 3 vuotta varapuheenjohtajana ja 7 vuotta puheenjohtajana. Saman ajan olen toiminut rodun jalostustoimikunnassa sekä Amstaffi-lehden päätoimittajana ja taittajana.

Kiinnostukseni kohteena meitä kumpaakin suuresti kiinnostavien koiran luonneasioiden lisäksi on rodun historia ja sukutaulut. Unskin harrastuksiin kuuluu lähinnä moottoripyöräily ja kotimme eläinmäärän kohtuullisena pitäminen ;)" - Kiia -

Sticky Wicket's amstaffs

We are located in Pori, South-West of Finland.

email: kiia.terho (at) gmail.com

.

HUOMIO KAIKKI STICKY WICKET'S KOIRAN OMISTAVAT/OMISTANEET!

Keräämme tietoja kasvateistamme sekä sijoitus- ja jalostuskoiristamme.

Mikäli sinulla on ollut meiltä pentu tai sijoituskoira, tai olemme käyttäneet koiraasi jalostukseen, niin toivoisimme sinun vastaavan muutamaan kysymykseen liittyen koirasi terveyteen ja ikään.

Kyselykaavake

Emme julkaise yksittäisten koirien tietoja ilman lupaasi. Tilastoja voimme mahdollisesti esittää myös "julkisesti" tarpeen mukaan.

MISTÄ KAIKKI ALKOI...

Ensimmäinen yhteinen koiramme, staffordshirenbullterrieri Funnypaw’s Limited Slip (Valtsu) muutti meille kesällä 1992. Kohta sen jälkeen tulikin toinen staffi, kolmas staffi…

Ensimmäisen amstaffimme, kantanarttumme Zamoskvarestsi Grunjan toimme tammikuussa 1998 yhteistyössä kennel Diabolicstafsin kanssa. Grunjan myötä rotuvalintamme oli selvä – amstaffi sen olla pitää – ja sillä tiellä olemme edelleen.

-----------------------

Kiitokset Anitta Kilpeläiselle, kennel Hoppingham's, suuresta avusta kasvatuksen alkutaipaleella, sekä Heidi Nousiaiselle, kennel Diabolicstafs, joka on jakanut meille rotutietouttaan.

.

KENNEL STICKY WICKET'S

Kaikki pentumme kasvavat kotioloissa; ensimmäiset viikot rauhassa omassa pentuhuoneessa, jonka jälkeen ne siirtyvät keittiöön kodin normaalielämään tutustumaan. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tutustuttamaan pennut myös lapsiin.

Meille on tärkeää, että jalostusyksilömme ovat perusterveitä. Emme käytä luonteeltaan heikkoja koiria jalostukseen.

KASVATTAJAT

Asumme Porissa, omakotitalossa. Perheeseemme kuuluvat Kiian ja Unskin lisäksi täysi-ikäinen poika, amstaffit Tikki ja Eemeli sekä viljakäärme Kaino ja leopardigekko Velmu.

Olemme kasvattiemme ja sijoituskoiriemme haltijoiden tukena aina tarvittaessa, oli kyse mistä tahansa, milloin tahansa.

Bravery is not an accident.

20 years of experience and strong vision about the breed.